Yakumo Delta 300 GPS Soft reset
A kézi számítógép újraindítása
FIGYELEM: Az újraindítással minden el nem mentett adat elveszik.

A kézi számítógép újraindítása, funkciójában az asztali számítógép
újraindításának felel meg. Ekkor újra indul az operációs rendszer, és minden el nem mentett adat elveszik.
Néhány esetben előfordulhat, hogy újra kell indítani a kézi számítógépet. Ilyenek:
- Helyreállítás végrehajtása után.
- Ha a kézi számítógép nem válaszol, “lefagy”.
1. Vegyük ki a behelyezett SD/MMC kártyát.
2. A ceruzával nyomjuk meg a kézi számítógép oldalán található Reset gombot.
Yakumo Delta 300 GPS Hard reset
A gyári alapbeállítások visszaállítása
Néhány esetben előfordulhat, hogy a kézi számítógépünket a gyári
alapbeállításra kell visszaállítani. Fontos, hogy ennek végrehajtása a kézi
számítógép teljes RAM memóriájának törlésével jár, ezért ezt az eljárást
csak indokolt esetben hajtsuk végre. A ROM memória (operációs rendszer,
és gyárilag telepített programok) nem törlődik! Ilyen esetek lehetnek:
- Ha a kézi számítógép az újraindítás után sem válaszol.
- Ha végleg elfelejtettük a jelszavunkat.
- Az adatvesztés elkerülése érdekében rendszeresen archiváljuk a kézi számítógép adatait
- Az akkumulátor kapcsolót csak indokolt esetben mozdítsuk el!

A gyári alapbeállítások
visszaállításához végezzük el a következőket:
1. Amennyiben szükséges,
archiváljuk a kézi számítógép adatait.
2. Szüntessünk meg minden kapcsolatot (kábel, kártya, infra, stb) a kézi
számítógépen.
Az összes alkalmazás bezárásához érintsük meg a
Settings - System
fül - Memory
ikon - Running Programs fül - Stop All menüpontot.
4. A ceruzával állítsuk az akkumulátor kapcsolót OFF állásba.
5. Várjunk 1 percet, majd állítsuk a kapcsolót ON állásba.
6. A kézi számítógép automatikusan bekapcsol, és a
bejelentkező képernyő jelenik meg.
7. hajtsuk végre a Bejelentkező Varázsló képernyőn megjelenő utasításait.
8. Csatlakoztassuk a kézi számítógépet az asztali számítógéphez.
9. Ezután az utolsó archiválás adatait másoljuk át a kézi számítógépre.
MEGJEGYZÉS: Az akkumulátor teljes kimerülése esetén szintén törlődik a kézi számítógép RAM memóriája.
2. Szüntessünk meg minden kapcsolatot (kábel, kártya, infra, stb) a kézi
számítógépen.
Az összes alkalmazás bezárásához érintsük meg a
Settings - System
fül - Memory
ikon - Running Programs fül - Stop All menüpontot.4. A ceruzával állítsuk az akkumulátor kapcsolót OFF állásba.
5. Várjunk 1 percet, majd állítsuk a kapcsolót ON állásba.
6. A kézi számítógép automatikusan bekapcsol, és a
bejelentkező képernyő jelenik meg.
7. hajtsuk végre a Bejelentkező Varázsló képernyőn megjelenő utasításait.
8. Csatlakoztassuk a kézi számítógépet az asztali számítógéphez.
9. Ezután az utolsó archiválás adatait másoljuk át a kézi számítógépre.
MEGJEGYZÉS: Az akkumulátor teljes kimerülése esetén szintén törlődik a kézi számítógép RAM memóriája.