Qtek 9000 Soft reset


A készülék újraindítása

Újraindíthatja (Soft reset) vagy gyári alapállapotba (Full reset) helyezheti készülékét. A soft reset során a készülék újraindul és az el nem mentett adatok törlődnek. A full reset-tel a készüléken visszaállítja az eredeti gyári beállításokat és töröl minden programot, fájlt, cím bejegyzést és egyéb információt, amit a készülékére korábban elmentett vagy telepített. Ezért rendkívül fontos, hogy az adatairől rendszeresen biztonsági másolatot készítsen memóriakártyára vagy a asztali számítógépére.

Qtek 9000 Soft reset


A Qtek 9000 soft reset-e

• Az újraindításhoz a ceruzával nyomja meg a Reset gombot. A soft reset után a készülék újraindul és a kezdő képernyő fogadja.

Figyelem! Kapcsolja ki a készüléket soft reset végrehajtása vagy az akkumulátor / SIM kártya kivétele vagy behelyezése előtt.Qtek 9000 Hard resetA Qtek 9000 hard reset-e

• Nyomja meg a készüléken az ábrán bekarikázott két "soft" gombot, majd ezzel párhuzamosan nyomja meg a ceruzával a RESET gombot. A gyári alapállapot visszaállításához nyomja meg a 0-t vagy az X-t ha mégsem szeretne hard reset-et végezni.