HTC Touch Pro 2 Rhodium Soft resetA készülék alapállapotba állítása

Szoftveres újraindítás végrehajtása
A készülék szoftveres (más szóval normál) újraindításakor törlődik az aktív programok memóriája, és minden aktív program futása megszakad. Erre a műveletre akkor lehet szükség, ha a készülék a megszokottnál lassabban működik, esetleg valamelyik program nem fut megfelelően. A szoftveres újraindítás végrehajtásakor a futó programok nem mentett adatai elvesznek.

Szoftveres újraindítás végrehajtása

1. Húzza ki az érintőceruzát.
2. Vegye le a készülék hátlapját. 
3. Használja az érintőceruza hegyét a nyitott hátsó panel bal felső sarkánál levő RESET gomb megnyomásához. A készülék újraindul, és megjeleníti a Kezdőképernyőt.
Tegye vissza a hátlapot, és helyezze vissza a ceruzát a tartójába.

HTC Touch Pro 2 Rhodium hard reset soft reset

HTC Touch Pro 2 Rhodium hard reset
Hardveres újraindítás végrehajtása

Ha a normál újraindítás nem oldja meg a rendszerproblémát, hajtson végre egy hardveres (teljes) újraindítást. A hardveres újraindításkor a készülék az alapállapotába kerül vissza, vagyis abba az állapotba, amelyben a megvásárlásakor és első bekapcsolásakor volt. Elveszti az összes telepített programot, a bevitt adatokat és beállításokat, és csak a Windows Mobile® szoftver és a többi, előre telepített program marad a készüléken.

Figyelem! A művelettel gyári alapállapotába állítja vissza a készüléket. Ügyeljen arra, hogy a hardveres újraindítás előtt minden telepített programról és minden felhasználói adatról biztonsági másolatot kell készítenie.

Fontos Ha a Fájlok titkosítása a tárolókártyára mentéskor opció engedélyezett, készítsen biztonsági mentést a memóriakártyán lévő összes fájlról mielőtt törölné a Háttértároló törlése funkcióval, teljes újraindítást végezne vagy frissítené a rendszerszoftvert. Ellenkező esetben többé nem fogja tudni elérni a memóriakártyán lévő, titkosított fájlokat. A fájloknak a memóriakártya és a számítógép közötti másolására az ActiveSync vagy a Windows Mobileeszközközpont használható. A művelet végrehajtása után másolja vissza a fájlokat a memóriakártyára.

Hardveres újraindítás végrehajtása

1. A készülék kikapcsolt állapotában nyomja le és tartsa lenyomva a BESZÉD/KÜLDÉS, VÉGE és ÜZEMKAPCSOLÓ gombokat addig, amíg ezt az üzenetet nem látja a kijelzőn.

HTC Touch Pro 2 Rhodium hard reset soft reset


2. Engedje el a BESZÉD/KÜLDÉS, VÉGE és ÜZEMKAPCSOLÓ gombot.
3. Nyomja meg a HANGOSÍTÁS gombot a hardveres újraindítás elvégzéséhez, vagy nyomjon meg bármilyen másik gombot az újraindítás visszavonásához.

A tároló törlése

Ha eléri a készülék beállításait, a Háttértároló törlésével is vissza lehet állítani a készülék gyári alapbeállítását.
Érintse meg a Start > Beállítások menüpontot, majd érintse meg a Minden beállítás elemet.
A Rendszer fülön érintse meg a Háttértároló törlése lehetőséget.
Írja be az “1234” kódot, majd érintse meg az Igen választ.