HTC Pharos P3470 soft reset


Alkalmanként újra kell indítani a készüléket. Az újraindítás törli a memóriában éppen aktuális adatokat és leállítja a futó programokat. Erre akkor van szükség ha a készülék lassabban működik a megszokottnál vagy egy program nem működik megfelelően. Néhány alkalmazás telepítése után szintén szükséges a készülék újraindítása. Az újraindításkor az el nem mentett adatok törlődnek.

A készülék újraindítása Soft reset


  1. Távolítsa el az akkumulátor fedelet.
  2. A ceruza hegyével nyomja meg a RESET gombot, ami az akkumulátor fedele alatt található. A készülék újraindul és az üdvözlő "Today" képernyő fogadja.

HTC Pharos P3470 hard resetHard reset

A készüléken végezhet hard reset -et (másnéven full reset -et) is. Abban az esetben végezzen hard reset-et, ha az újraindítás (soft reset) nem oldaja meg a problémát. A hard reset visszaállítja a készüléken lévő gyári alapbeállításokat, pontosan abba az állapotba, ahogy a vásárlás után az első bekapcsoláskor volt. Minden utána telepített program, bevitt adat, testreszabott beállítás elveszik. Csak a Windows operációs rendszer és a gyárilag telepített programok maradnak meg a készüléken.

Figyelem! Minden beállítás visszaáll a gyári alapértelmezett beállításokra. Bizonyosodjon meg, hogy minden szükséges adatáról készített biztonsági másolatot asztali vagy hordozható számítógépére.

Fontos! Amennyiben a memóriakártyán titkosította az adatait, készítsen róluk biztonsági mentést számítógépére, mert a hard reset után vagy ROM frissítés után nem fog tudni hozzáférni a titkosított adataihoz. Használja az ActiveSync vagy a Windows Mobile Device Center alkalmazásokat adatainak a számítógépre mentéséhez, majd később innen visszamásolhatja azokat.

Hard reset végrehajtása billentyű gombokkal

HTC Pharos P3470 Hard Reset


A két SOFT gomb
  1. Távolítsa el az akkumulátor fedelet.
  2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a két SOFT gombot és ezzel egyidőben nyomja meg a készülék hátoldalán a RESET gombot, amit az akkumulátor fedele alatt talál.
  3. Engedje el a RESET gombot, de a két SOFT gombot továbbra is nyomja amíg a következő üzenetet nem látja a képernyőn.
  4. Engedje el a gombokat, majd nyomja meg a TALK/SEND híváskezdeményezés gombot a hard reset végrehajtásához vagy bármely más gombot a hard reset műveletének félbeszakításához.HTC Pharos Clear Storage

Hard reset végrehajtása a Clear Storage alkalmazással

  1. Kattintson a Start > Settings > System fül > Clear Storage -ra. (Start > Beállítások > Rendszer fül > Clear Storage)
  2. Írja be az 1234 kódot, majd válassza a Yes-t (Igen-t).