HTC HD2 Leo soft reset 


Alkalmanként újra kell indítani a készüléket. Az újraindítás törli a memóriában éppen aktuális adatokat és leállítja a futó programokat. Erre akkor van szükség ha a készülék lassabban működik a megszokottnál vagy egy program nem működik megfelelően. Néhány alkalmazás telepítése után szintén szükséges a készülék újraindítása. Az újraindításkor az el nem mentett adatok törlődnek.


Újraindítás végrehajtása  - Soft reset

A ceruza hegyével nyomja meg a RESET gombot.  A készülék újraindul és az üdvözlő "Today" képernyő fogadja.

A RESET gombot az akkumulátor fedele alatt a bal alsó sarokban a SIM kártya foglalat melett találja. Használjon egy tompa hegyű vékony tárgyat, pl. tollat, fogvájót, ceruzát a RESET gomb benyomásához. A gomb benyomása után a készülék újraindul.

HTC HD2 hard reset HTC Leo soft reset

A kezdő képernyő fogadja.

Helyezze vissza az akkumulátor fedelét.


HTC HD2 Leo hard reset

HTC HD2 hard reset


Szükség esetén hardveresen (más szóval teljesen) újraindítható a készülék. Hardveres újraindítást csak akkor hajtson végre, ha a szoftveres újraindítással nem tudja elhárítani a problémát. A hardveres újraindításkor a készülék az alapállapotába kerül vissza, vagyis abba az állapotba, amelyben a megvásárlásakor és első bekapcsolásakor volt. Minden telepített program, bevitt adat és a készülék testreszabását szolgáló beállítás elvész. A készüléken kizárólag a Windows Mobile® szoftverek és az egyéb előre telepített programok maradnak meg.

Figyelem! A művelettel gyári alapállapotába állítja vissza a készüléket. Ügyeljen arra, hogy a hardveres újraindítás előtt minden telepített programról és minden felhasználói adatról biztonsági másolatot kell készítenie.


Fontos! Ha a Háttértároló törlése funkció használatára, a készülék hardveres újraindítására vagy a ROM memóriában lévő rendszerkép frissítésére készül, és korábban engedélyezte az Memóriakártyákra töltött fájlok titkosítása funkciót, akkor a memóriakártyán lévő összes fájlról készítsen biztonsági másolatot. Ellenkező esetben többé nem fogja tudni elérni a memóriakártyán lévő, titkosított fájlokat. A fájloknak a memóriakártya és a számítógép közötti másolására az ActiveSync vagy a Windows Mobile Device Center. A művelet végrehajtása után másolja vissza a fájlokat a memóriakártyára

HTC HD2 Leo hard reset gombokkal


A kikapcsolt HD2 készüléken nyomja meg együtt a hangerő fel + hangerő le gombokat, majd röviden a bekapcsoló gombot. Nyomja tovább a hangerő gombokat a következő üzenetig. Engedje el a hangerő gombokat, majd nyomja meg a hangerő növelése gombot  a HTC HD2 Leo hard resetéhez.

HTC HD2 hard reset HTC Leo soft reset


HTC HD2 Clear Storage


A Clear Storage alkalmazással is törölheti az adatait.
1. Váltson az ujjával a Settings Beállítások fülre majd válassza a Security > Factory reset opciót.
2. Írja be az “1234” kódot, majd kattintson az Igen gombra