(

HTC Gene P3400 soft reset


A készülék újraindítása

Alkalmanként újra kell indítani a készüléket. Az újraindítás törli a memóriában éppen aktuális adatokat és leállítja a futó programokat. Erre akkor van szükség ha a készülék lassabban működik a megszokottnál vagy egy program nem működik megfelelően. Néhány alkalmazás telepítése után szintén szükséges a készülék újraindítása. Az újraindításkor az el nem mentett adatok törlődnek.

Újraindítás végrehajtása  - Soft reset

A ceruza hegyével nyomja meg a RESET gombot.  A készülék újraindul és az üdvözlő "Today" képernyő fogadja.

HTC Gene P3400 hard reset HTC Gene P3400 soft reset

A készüléken végezhet hard reset -et (másnéven full reset -et) is. Abban az esetben végezzen hard reset-et, ha az újraindítás (soft reset) nem oldaja meg a problémát. A hard reset visszaállítja a készüléken lévő gyári alapbeállításokat, pontosan abba az állapotba, ahogy a vásárlás után az első bekapcsoláskor volt. Minden utána telepített program, bevitt adat, testreszabott beállítás elveszik. Csak a Windows operációs rendszer és a gyárilag telepített programok maradnak meg a készüléken.

HTC Gene P3400 hard reset


1.Nyomja meg a Bal oldali szoftver gombot (Left SOFT KEY) valamint a jobb oldali szoftver gombot (Right SOFT KEY) és ezzel egyidőben nyomja meg a RESET gombot.
2. Engedje el a RESET gombot, de a két szoftver gombot tartsa benyomva addig, amíg a következő képet nem látja a képernyőn.3. Engedje el a két szoftvergombot majd nyomja meg a zöld hívásfogadás gombot (TALK).Figyelem! Minden beállítás visszaáll a gyári alapértelmezett beállításokra. Bizonyosodjon meg, hogy minden szükséges adatáról készített biztonsági másolatot asztali vagy hordozható számítógépére.

วิธีHard Reset ของ HTC P3400 ทำไงครับ

สามารถทำได้ 2 วิธีครับ
1. Start -> Setting->System->ClearStorage -> กด1234 -> กด OK
2 กดปุ่ม Soft Key ซ้ายและขาว พร้อมกัน แล้วจิ้มปุ่ม Reset 1 ครั้ง รอจนหน้าจอติดแล้วปล่อยปุ่ม Softkey