Az iPhone 4 újraindítása és iPhone 4 hard reset


Amennyiben valami nem működik megfelelően, próbálja újraindítani az iPhone készüléket, kilépésre kényszeríteni egy alkalmazást, illetve visszaállítani az iPhone készüléket.

IPhone 4 soft reset újraindítást: Nyomja meg és tartsa nyomva a Bekapcsolás/Kikapcsolás Alvás/Ébresztés gombot, amíg a vörös csúszka meg nem jelenik. Az iPhone kikapcsolásához húzza végig az ujját a csúszkán. Az iPhone ismételt bekapcsolásához nyomja meg és tartsa nyomva a Bekapcsolás/Kikapcsolás Alvás/Ébresztés gombot, míg az Apple embléma meg nem jelenik.
reset iPhone 4

Apple iPhone4 hard reset

Apple iPhone 4 hard reset Apple iPhone 4 soft reset


Amennyiben nem tudja kikapcsolni az iPhone készüléket, illetve a probléma továbbra is fennáll, az iPhone készülék visszaállításra lehet szükség. A visszaállítást csak akkor kell végrehajtani, ha az iPhone ki- és bekapcsolása nem oldja meg a problémát.

Alkalmazás kilépésre kényszerítése: Nyomja meg és pár másodpercig tartsa nyomva a Bekapcsolás/Kikapcsolás Alvás/Ébresztés gombot, amíg meg nem jelenik egy vörös csúszka, majd nyomja meg és tartsa nyomva a Főgombot addig, amíg az alkalmazás ki nem lép. Az iPhone 3GS készüléken az alkalmazásokat úgy is kiléptetheti, hogy eltávolítja őket a legutóbbi alkalmazások listájáról.

iPhone 4 hard reset: Egyidejűleg nyomja meg és tartsa nyomva a Bekapcsolás/Kikapcsolás Alvás/Ébresztés gombot, valamint a Főgombot legalább tíz másodpercig, míg az Apple embléma meg nem jelenik.